REVIEWS

“Een van mijn grootste uitdagingen is altijd geweest time management, structurering, prioritering van inkomende berichten, mails en social media prikkels.
Mijn hoofd werkt namelijk van nature nogal direct op alle input. Iets met een mespuntje ADD. Dat kan lastig zijn als je een enorme berg werk hebt liggen en tegen deadlines moet knokken terwijl op datzelfde moment allerlei vragen en verzoeken binnenkomen. Nou gaat dat de laatste tijd een stuk beter.
Sinds Sonja me hierin wat tips en tricks heeft gegeven merk ik dat ik veel meer aan kan zonder dat het stress geeft, veel beter plan en mijn to-do’s veel scherper heb en verwachtingen scherper kan managen. Buiten werktijden kan ik nu ook veel beter uit staan. Morgen, ben je de eerste!”

“Ik was leidinggevende van Sonja bij VodafoneZiggo waar zij werkte als Proposal en Contract Coördinator. Sonja is goed in het organiseren van haar werkzaamheden en ze heeft veel kennis opgedaan bij verschillende bedrijven. Daardoor is zij snel up & running zodra zij een nieuwe klus oppakt en vindt op haar eigen rustige manier snel een plekje in het geheel. Ik heb het samenwerken met Sonja als prettig ervaren. Ze is een vriendelijk persoon, met een fijne en rustige energie en in haar communicatie naar anderen respectvol. Zij denkt graag mee over hoe dingen beter kunnen. Wanneer je wat extra handen te kort komt, raad ik zeker Sonja aan. Gezien haar uiteenlopende ervaringen bij diverse bedrijven, zal zij snel een goede bijdrage kunnen leveren.”

“Sonja heb ik mogen leren kennen als een prettige collega. Haar kwaliteiten zijn organiseren, ordenen en verwerken van gegevens. Haar empathisch vermogen maakt haar een fijn persoon om mee te werken.”