MIJN JEUGD

Zoals je misschien al hebt gelezen is mijn naam Sonja ter Steeg alias Miss Backoffice. Ik ben geboren in Zevenaar als jongste van drie zussen. Na mijn jeugd in Zevenaar doorgebracht te hebben ben ik door mijn opleidingen op verschillende plekken in Nederland terecht gekomen. Zo heb ik een tijdje in Arnhem gewoond, in Enschede, Amsterdam, Eindhoven en heb ik me nu gesetteld in het prachtige Son en Breugel. Hier woon ik nu al enkele jaren samen met mijn man en mijn twee lieve kindjes.

MIJN OPLEIDINGEN

Ik ben iemand met brede interesses en dat is te merken aan alles. Zo ben ik na de Havo begonnen met de Middelbare Detailhandels Opleiding. Omdat ik nog niet klaar was met studeren ben ik daarna Technische Bedrijfskunde gaan studeren in de richting Textiel. En een hele tijd later ben ik begonnen met de deeltijdopleiding Bos- en Natuurbeheer. Deze laatste heb ik helaas niet af kunnen maken omdat het niet meer te combineren was met de baan die ik op dat moment had. Al deze opleidingen geven wel goed weer dat ik mezelf wil blijven ontwikkelen en waar mijn interesses liggen. Ik hou van de natuur en probeer alles zo bewust mogelijk te doen, maar ik vind het ook erg leuk om bezig te zijn met kleding en interieuren. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik in de ochtend achter de naaimachine zit om een leuk jurkje te maken en dezelfde middag in mijn oude kloffie aan het klussen of in de tuin bezig ben.

MIJN WERKERVARING

Qua werk heb ik ook veel verschillende dingen gedaan. Zo heb ik bij grote en kleine bedrijven gewerkt, maar ook in verschillende branches en in verschillende functies. De overeenkomst was dat het over het algemeen allemaal ondersteunende functies waren. Al die ervaringen kan ik goed gebruiken in mijn werk als Virtual Assistant.

Hieronder zie je een kleine greep uit mijn werkervaringen. Wil je mijn volledige achtergrond met betrekking tot mijn carrière weten? Kijk dan even op mijn LinkedIn profiel, waar je al mijn opleidingen en werkervaringen kan terugvinden.

<img src=“image.jpg” alt=“sonja ter steeg miss backoffice” title=“image tooltip”>